В Деснянському районі проводять аудит «Безпечно для жінки — безпечно для всіх»: що це

На локаціях Деснянського району перевіряють, чи безпечно повертатися пізно,

Деснянський район став першим в Києві, хто проводить аудит безпеки територій "Безпечно для жінки — безпечно для всіх". Ці заходи відповідають міському плану дій на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека".

Так, на локаціях Деснянського району перевіряють, чи безпечно повертатися пізно, а також чи легко знайти будинок за адресою та чи можливо піднятися до визначеного місця з важкими речами.

За проведення перевірки відповідає робоча група при Деснянській районній держадміністрації. До неї входять представники районного управління поліції, ДСНС Києва, відділу економіки, Управління житлово-комунального господарства, Управління благоустрою та підприємництва, Центру у справах сім’ї та жінок, Служби у справах дітей та сім’ї, Управління соціального захисту населення, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Деснянської РДА.

Як писали "Коментарі", з 25 листопада на території Національного музею історії України було відкрито виставку, присвячену протидії насильству. Виставка має глибоку назву "Це не гра", а метою її є навчити суспільство, відкрити йому очі і дати більше інформації на тему насильства. Сюди входить інформація про види насильства, місця та організації, куди можна звернутися, якщо ви зіткнулися з цією проблемою, а також інформація про те, які ознаки вкажуть вам на аб'юзера та допоможуть захистити себе. Головна суть проекту – показати, що людина не самотня і завжди може отримати підтримку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися