На Львівську площу краще не їхати: водіїв попередили про ремонт дороги

Ремонт дороги будуть проводити вночі, щоб зменшити незручності для водіїв

Ремонт інфраструктурних об'єктів в Києві - справа, мабуть, постійна. Не так давно портал "Коментарі" повідомляв про обмеження руху в районі Либідської площі. Тепер комунальні служби попереджають київських водіїв про те, що ремонт і відповідні обмеження торкнуться Львівську площу. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Проїхати по Львівській площі не вийде вночі, - саме в цей час будуть проводити роботи по заміні дорожнього покриття. Обіцяють, що це триватиме всього одну ніч. Така інформація міститься в повідомленні міської влади.

"З 21:00 11 серпня до 6:00 12 серпня і з 21:00 12 серпня до 6:00 13 серпня на Львівській площі частково обмежуватимуть рух транспорту, на площі виконають поточний ремонт", - сказано в повідомленні.

Втім, можна залишити автомобіль і прогулятися по Деміївці - там для відпочинку киян облаштували нову зону відпочинку. Про це докладніше можна прочитати в матеріалі "Комментарі.Кіев". Наприклад, можна побачити місце відпочинку де є фонтан, який складається з понад сотню струменів води. Сама споруда є відкритим - всередині фонтану можна прогулятися, намокнути та освіжитися в спеку. Спеціальні прилади можуть викидати воду на триметрову висоту, а загальна площа фонтану становить близько 100 квадратних метрів.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися