У Києві закриють центральні станції метро: причина

У столиці 7 грудня очікується закриття трьох центральних станцій метрополітену

У столиці 7 грудня очікується обмеження на вхід центральних станцій підземки через проведення футбольного матчу групового етапу Ліги Чемпіонів. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що через проведення поєдинку між "Шахтарем" та "Шерифом" на НСК "Олімпійський" роботу метро буде продовжено на одну годину. Також можливе закриття на вхід станцій метро "Палац Спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Цей захід застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення людей.

Нагадаємо, що у столиці ще протягом п'яти років планують будівництво чотирьох нових станцій метрополітену на житловий масив Виноградар у Подільському районі. Остаточний термін завершення проєкту – кінець 2027 року. Про це повідомляється в матеріалі видання "Depo".

Відомо, що підземку на Виноградар планують добудувати лише наприкінці 2027 року, проєкт передбачає будівництво чотирьох станцій метро - "Мостицька", "Проспект Правди", "Виноградар" та "Маршала Гречка". Роботи сьогодні йдуть лише на перших двох.

До кінця року перші станції відкриті не будуть, "Київметробуд" переніс їх запуск на кінець 2023 року. 2022 року лінію метро на Виноградар побудують лише на 15,3%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися