На трасі "Київ — Чоп" через негоду обмежили рух

Дорожники попередили водіїв

На автомобільній дорозі "Київ — Чоп" через негоду обмежили рух великовагових транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

За даними відомства, у зв‘язку з різким погіршенням погоди та крижаним дощем при мінусовій температурі повітря на трасах "Київ — Чоп" та "Городище — Рівне — Старокосьянтинів" в межах Рівненської області запровадили обмеження руху великогабаритних вантажних автомобілів. Воно набуло чинності з о пів на восьму вечора восьмого грудня.

"Аби уникнути заторів поліція не впускатиме на територію області фури-ваговози. Ті ж, які вже курсують в області — скеровуватимуться до місць відстою, де можна перечекати негоду безпечно", — заявили в автодорі Рівненської області.

Зараз на території регіону працюють понад пів сотні одиниць спецтехники. Дорогу посипають сіллю, проте вона не встигає розплавити ожеледицю. Дороги надзвичайно слизькі та небезпечні. Водіям вантажівок рекомендують скористатися місцями відстою. Про зняття обмежень пообіцяли повідомити додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через сильний дощ, мокрий сніг та вітер на автомобілі падали сухі та старі дерева. Синоптики також попередили киян, що у столиці 9 грудня очікується на дорогах ожеледиця. У Києві обробляють дороги та мости протиожеледними засобами. Проте мешканців столиці просять бути уважними та дотримуватись порад під час ожеледиці.

Нагадаємо, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися