Крижаний дощ, ожеледь та мокрий сніг: у Києві очікується погіршення погоди

У столиці 9 грудня очікується погіршення погодних умов з дощем, мокрим снігом та ожеледицею

В українській столиці 9 грудня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики прогнозують крижаний дощ, мокрий сніг та ожеледицю на дорогах, а також налипання мокрого снігу. Про це на своєму Telegram-каналі повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, 9 грудня у столиці очікуються невеликі опади, дощ чи мокрий сніг. Все залежатиме від температури повітря, яка коливатиметься в районі нуля градусів. На дорогах варто чекати ожеледицю, поморозь та налипання мокрого снігу.

Нагадаємо, що метеорологи дали свій прогноз погоди на новорічну ніч та свята – киянам та гостям столиці варто очікувати невеликих морозів до –5 градусів за Цельсієм, а також м'якої зимової погоди. Про це синоптики розповіли в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами синоптика Укргідрометцентру Олександра Хали, у Києві на Новий рік очікується мокрий сніг, проте опадів не буде. Також прогноз озвучила синоптик Вазіра Мартазінова, сказавши, що температура до Нового року буде відносно високою, а з опадів можливий мокрий сніг чи дощ, тож снігу на Новий рік і на наступні свята очікувати не варто.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися