У Києві майже закінчили встановлення головної ялинки країни (Фото)

У центральній частині столиці практично закінчили встановлення головної ялинки країни

У центральній частині української столиці на Софійській площі практично повністю завершили встановлення головної ялинки країни, яка матиме висоту 31 метр. Про це з місця подій повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

На опублікованому знімку можна побачити, що монтажні роботи зі встановлення ялинки практично закінчені, після чого розпочнеться облаштування святкового освітлення.

Нагадаємо, що головна ялинка країни буде штучною, довжиною 31 метр, але на три метри ширшою за торішню. Ялинку "зробили" на львівській фабриці, де багато іграшок, якими вона буде прикрашена.

Навколо ялинки встановлять різдвяний вертеп, де можна побачити постать Ісуса, Божої Матері, святого Йосипа, царів, пастухів, ангелів та колядників. Організатори різдвяного містечка називають цей вертеп найбільшим у Європі.

Новорічна ялинка на 2022 рік буде прикрашена 10 тисячами іграшок та гірляндами у теплих відтінках. Також адміністрація міста вже затвердила концепцію святкування: на Новий Рік у столиці облаштують безліч фотозон та локацій для розваг, які будуть покликані подарувати мешканцям та гостям Києва справжню атмосферу свята.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/13244


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися