Кінотеатр "Київська Русь" зміниться до невпізнання (Фото)

У столиці планують провести ремонт кінотеатру Київська Русь за 300 мільйонів гривень

У Шевченківському районі української столиці планують провести реконструкцію кінотеатру "Київська Русь", що розташований на вулиці Січових Стрільців, 93. Роботи коштуватимуть майже 288 мільйонів гривень. Про це стало відомо із результатів тендеру на майданчику державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що під час ремонту кінотеатру підрядник капітально відремонтують внутрішні приміщення, замінить обладнання та меблі, оновить систему електро та водопостачання, вентиляції та кондиціювання. Також буде проведено реставрацію фасаду, підлоги та даху. У кінотеатрі з'явиться новий третій зал та конференц-зал.

Виконавець робіт впорядкує територію, що прилітає, облаштує стоянку для автомобілів на 100 місць, створить зону відпочинку з газонами. Роботи мають бути закінчені до кінця 2022 року.

Зазначимо, що "Київська Русь" – кінотеатр із найбільшим залом та екраном у Києві, знаходиться на вул. Січових Стрільців, 93. Будівлю кінотеатру було збудовано у 1982 році, у 1997-2002 роках його оновили, встановивши нову техніку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися