Поставили паркан: у Києві розпочали реконструкцію стадіону "Старт" (Фото)

У столиці стартувала реконструкція легендарного стадіону "Старт" на Лук'янівці

У Шевченківському районі української столиці на Лук'янівці розпочали процес реконструкції легендарного стадіону "Старт", територію вже обгородили парканом. Про це повідомили на Facebook-сторінці активістів громадської ініціативи "Старт".

Відомо, що на паркані навколо території стадіону поки що немає паспорта об'єкту, проте там уже розпочалися будівництво роботи. За даними системи державних закупівель Prozorro, договір на роботи та будівництво вже підписано з компанією-підрядником, а очікувана вартість робіт становитиме близько 105 мільйонів гривень.

52O71xsxXXoXsV_bdgRDHoZjR.jpg

Нагадаємо, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" під Києвом планують збудувати новий термінал, на який витратять 200 мільйонів гривень. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів України, направивши необхідні кошти.

Відомо, що Кабмін затвердив порядок розподілу коштів із державного бюджету України для поповнення статутного капіталу міжнародного аеропорту "Бориспіль". Згідно з пояснювальною запискою, гроші будуть направлені на будівництво нового термінального комплексу на вулиці Київський шлях, 2/1-А у Борисполі. Це має збільшити пасажиропотік та підвищити рівень обслуговування користувачів послуг авіатранспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися