У Києві на автовокзалі запустили революційну послугу (фото)

На центральному столичному автовокзалі запустили революційну послугу

На центральному автовокзалі української столиці запустили нову революційну послугу — йдеться про появу експрес-доставки будь-яких товарів до країн Європи, а також території України. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Відомо, що на автовокзалі можна передати посилку через відділення експрес-доставки. Для цього необхідно заплатити фіксований тариф на передачу та отримати накладну. За місяць роботи послуги на центральному автовокзалі передали понад тисячу посилок. Зазначається, що люди передають абсолютно все – від київського торта до сноубордів.

71J1d6MJWI3AW22FbPRLyEra-.jpeg

Нагадаємо, що нещодавно центральний автовокзал Києва перевірили на відповідність принципам безбар'єрності. Участь в огляді взяли батьки дітей з інвалідністю, заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм, радник-уповноважений президента з питань безбар'єрності Тетяна Ломакіна та директор компанії "Укрпас" Максим Скляренко.

За підсумками огляду було рекомендовано: доопрацювати систему навігації на автовокзалі та прилеглій території; покращити простір вокзалу для комфортного пересування людей з інвалідністю; облаштувати зони догляду за дітьми, а також адаптувати сайт для людей із порушеннями зору та слуху, наповнити його додатковою інформацією про послуги вокзалу.

Зазначається, що Центральний автовокзал – це перший приватний інфраструктурний об'єкт, який увійшов до переліку пілотних проєктів Стратегії безбар'єрності. Надалі його досвід буде поширено на всі автовокзали України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://ukrpas.com.ua/uk


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Денис

15 грудня 2021, 09:09

Теперь сумку с салом и картошкой можно передать в Европу. Ура!

Коля

14 грудня 2021, 10:21

Не ужели на броневике возить будут?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися