В Києві на трьох маршрутках «Богдани» замінять на німецькі MAN

Усов сподівається, що протягом 2022 року у Києві вдасться замінити чи не всі маршрутки.

До кінця січня 2022 року в Києві 29 німецьких низькопідлогових автобусів MAN на 60 пасажиромісць замінять застарілий транспорт на трьох маршрутах.

В четвер, 16 грудня, чотири такі автобуси презентував біля Київської міської державної адміністраціх заступник голови КМДА Костянтин Усов. За його словами, ці автобуси MAN, хоч і вживані, але в хорошому стані та кращі за старі автобуси "Богдан".

picture

Вони замінять транспорт на маршрутах №191 (вул. Милославська — ст. м. "Лісова"), №417 (вул. Підлісна — ст. м. "Контрактова") та № 573 (вул. Будищанська — бульв. Вацлава Гавела).

picture

Костянтин Усов сподівається, що протягом 2022 року у Києві вдасться замінити чи не всі маршрутки.

" Сподіваюсь, протягом 2022 року ми поміняємо всі 1477 маршруток щонайменше на автобуси такого класу. Паралельно будемо поповнювати парк нашого комунального перевізника — Київпастрансу новим транспортом", — сказав Усов.

Оплата за проїзд у представлених автобусах MAN поки що здійснюватиметься, як і всіх столичних маршрутках — готівкою.

Раніше "Коментарі" писали, що після новини про подорожчання вартості разового проїзду у міському транспорті української столиці з'явилися чутки про можливе збільшення тарифів на маршрутки Києва. Приватні перевізники поки що не порушують питання про підвищення тарифів до 8-10 гривень із нинішньої ціни. Навіть у разі зростання вартості проїзду у комунальному транспорті та метро підвищення тарифів поки що не обговорюється. Також Моісеєнко заявив, що нинішній тариф буде збережено і після Нового року. Нагадаємо, що раніше у столиці на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті та метро можуть різко зрости ціни на таксі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

16 грудня 2021, 14:42

Да будемо спонсорами для німецького МАНА!! А свої людішки які працюють на заводі БОГДАН нехай сидять вдома))) і так майже 30 років!!!

Александр

16 грудня 2021, 13:44

Это уже не маршрутки. При меньших размерах "Богданы" или их аналоги имеют большую скорость и манёвренность(это основное преимущество маршруток). А это полноразмерный автобус со всеми вытекающими. Ну и цена, наверное, даже на б/у автобусы немецкие немалая.

"Веселка"

16 грудня 2021, 12:23

Белорусские в 2 раза дешевле, - зачем платить больше ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися