Сніг, заморозки та вітер: у Києві очікується різке погіршення погоди

У столиці 19 грудня очікується погіршення погодних умов зі снігом і заморозками

В українській столиці 19 грудня очікується погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз погоди зі снігом, заморозками та поривами сильного вітру. Про це стало відомо із прогнозу на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що 19 грудня очікується сніг у денний та нічний час доби, температура повітря коливатиметься від нуля до двох градусів вище за нуль вдень та від одного до трьох градусів морозу вночі. Також очікуються пориви південно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

Нагадаємо, що у столиці на новорічні та різдвяні свята очікується справжня зима – синоптики дали свій прогноз погоди та розповіли про те, що у Києві варто чекати снігу та сильного морозу. Про це стало відомо із прогнозу на сайті "Gismeteo".

Повідомляється, що 24 грудня перед Різдвом очікується погода без опадів, проте вдарить мороз від 6 до 12 градусів. На Різдво, 25 грудня, очікується невеликий сніг і мороз від 10 до 15 градусів. Між Різдвом і Новим роком також очікуються морози до -13 і невеликий сніг.

Вже 31 грудня прогнозується сніг і мороз від 8 до 12 градусів. Така сама погода триматиметься до Різдва, 7 січня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися