"Укрзалізниця" запустить швидкісну електричку Київ-Вишгород: подробиці

"Укрзалізниця" планує запустити нову швидкісну електричку з Києва до Вишгорода

Державна компанія "Укрзалізниця" обговорює можливість запуску швидкісної електрички у Київській області між столицею та Вишгородом, для цього буде проведена електрифікація колій. Про це повідомляє видання "Мінтранс".

Відомо, що планується запуск Kyiv City Express у Вишгород із Києва. Також у планах компанії є цифровізація маршрутів, на приміських напрямках купівлю квитків хочуть перевести до онлайн. Щодня електрички перевозять 250-300 тисяч людей.

Нагадаємо, що в Київській області готують до запуску швидкісну електричку сполученням Київ-Васильків. Запуск швидкісного приміського поїзда відбудеться вперше за останні десятиліття. Про це повідомили у пресслужбі державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що закінчуються роботи з капітального ремонту та електрифікації колій між станціями "Васильків" і "Васильків-2". Також ремонтується та електрифікується ділянка у 11 кілометрів між Калинівкою та Васильковом.

Раніше було завершено встановлення опор для контактної мережі на залізниці у Василькові, незабаром планується запуск приміських електричок Київ-Васильків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ната

19 грудня 2021, 17:15

Хорошая новость. Хотелось бы, чтобы электрички были нормальные, а не эти скотовозки, как по Киеву ездят. Например в Вене просто нечто, городские электрички.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися