Кличко переніс дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту: терміни

Міський голова української столиці Віталій Кличко назвав нові терміни відкриття переправи

Міський голова української столиці Віталій Кличко переніс терміни відкриття Подільсько-Воскресенського мосту, який поєднає Поділ і Троєщину. Про це градоначальник заявив під час презентації річного звіту та планів на наступний рік.

За словами мера, відкриття Подільсько-Воскресенського мосту планується у 2022 році, точної дати Кличко поки не називав. Він зазначив, що відкриттю переправи у 2021 році поїла криза, спричинена наслідками пандемії. Також міський голова нагадав, що звільнив свого заступника Олександра Густєлєва через невтішні результати на будівництві. Готовність мосту сьогодні, за словами Кличка, становить 90%.

Нагадаємо, що нещодавно столичними комунальниками була демонтована одна з опор на мосту Патона через Дніпро через аварійний стан конструкції та загрозу обвалу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Відомо, що роботи з демонтажу однієї з архітектурних колон міст Патона виконали через погіршення її технічного стану. За словами головного інженера "Київавтодору" Володимира Харченка, причиною стало погіршення технічного стану колони на лівому березі мосту Патона 14 листопада було виконано роботи з демонтажу колони, яка мала нахил і загрожувала падінням на проїзну частину. Усі декоративні фрагменти конструкції зберігаються для підприємства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://kmr.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися