У Києві перехід на Льва Толстого знову заполонили торговці квітами (фото)

У столиці знову з'явилися стихійні торговці квітами у підземному переході на Льва Толстого

У центральній частині української столиці у підземному переході на площі Льва Толстого знову масово з'явилися стихійні торговці, які раніше звідти вигнали. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook киянка Тата Урбанська.

На фото можна побачити, що весь перехід заполонили торговці квітами. Автор поста іронічно відповіла, що на нові станції метро доведеться чекати ще кілька років, а от стихійна торгівля у переходах вже "переможена".

Нагадаємо, що раніше у Дніпровському районі Києва поблизу станції метро "Лівобережна" зникла стихійна торгівля. Про це повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин.

За його словами, сьогодні зранку він проводив виїзну нараду щодо стихійної торгівлі на вулиці Євгена Сверстюка біля станції метро "Лівобережна".

"Ох, чим тут тільки не торгують. Ну, як ви розумієте, про дозвільні документи ніхто з торговців навіть не чув. На фото видно, що було на цій локації до мого приїзду і як усе стало, коли виїзна нарада була у розпалі. Тротуари мають бути лише для перехожих, а не для лотків із продукцією сумнівної якості", - прокоментував Трубіцин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Донецьк

19 грудня 2021, 14:14

біля метро Лісова перекупщики платять за оренду проїздної частини дороги, с якої продають овочі-фрукти гнилої якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися