В аеропорту "Бориспіль" заборонили в’їзд в Україну російському музиканту (ВІДЕО)

Українські прикордонники розповіли подробиці

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" заборонили в’їзд в Україну гітаристу російського рок-гурту. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

Відомо, що мова йде про учасника російського рок-гурту "Город 312" Олександра Ільчука. Росіянин прилетів в Україну з Туреччини. Під час перевірки авіарейсу зі Стамбула українські прикордонники встановили, що російський музикант неодноразово незаконно відвідував окупований Крим. У різні роки він відвідував там фестивалі.

На запитання українських прикордонників, коли росіянин востаннє відвідував окупований Крим, чоловік не надав чіткої відповіді та почав плутатися у датах. В Україну гітарист російського рок-гурту прибув, щоб взяти участь у творчому проєкті. На оприлюдненому Держприкордонслужбою відео після оголошення заборони на в’їзд в Україну строком на три роки музикант заявив: "Ну, все — залишились без хорошої музики". 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві створять комунальну установу Київський міський інформаційно просвітницький центр "Крим — це Україна". У центрі розроблятимуть заходи задля адаптації, а також захисту прав переселенців у Києві. Тут надаватимуть, зокрема, інформаційну підтримку та консультації.

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися