В аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників (ВІДЕО)

Подробиці розповіли у Держприкордонслужбі

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянка Росії намагалася незаконно потрапити в Україну попри те, що їй заборонили в’їзд. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, росіянка прилетіла до України з Польщі. Під час ретельної перевірки пасажирки рейсу з Познані з’ясувалося, що іноземка порушила порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповані території України. Влітку 2018 року жінка незаконно відвідала окупований Крим. Прикордонникам вона пояснила, що на пів острів приїздила тому що вже 15 років володіє там готелем та іншою нерухомістю. На окуповану територію останній раз прилітала рейсом з Москви до Сімферополя.

Коли вона потім прилетіла до Києва з США, щоб відвідати дочку, мандрівниці на три роки заборонили в’їзд в Україну. Росіянку попереджали, що в разі порушення заборони її термін буде збільшено до 10 років.

"З 2014 року Крим є тимчасово окупованою територію України, і в’їзд до нього дозволений лише через материкову частину України. Через те, що ви в’їхали через територію Російської Федерації, вам зараз відмовлену у в’їзді та буде проставлена заборона на в’їзд на територію України", — попереджали росіянку минулого разу в Держприкордонслужбі.

Громадянка Росії намагалася обдурити українських прикордонників. Вона змінила паспорт з відміткою про заборону в’їзду в Україну на новий. Проте афера їй не вдалася. Жінку впізнала прикордонниця, яка минулого разу складала на неї протокол. В аеропорту "Бориспіль" новий паспорт громадянки РФ "прикрасили" штампом про заборону в’їзду в Україну протягом 10 років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Київської області намагалися ввезти обладнання підсанкційного підприємства. Електротехнічне обладнання було вироблено в Росії. На цього російського виробника в Україні накладені санкції.

Нагадаємо, працівники Київської митниці вилучили комплектуючі для військової авіації, які намагалися переправити за кордон. Схему викрили контррозвідники СБУ. Канал контрабанди організували двоє мешканців Дніпропетровської області. Чоловіки закупали в Україні авіаційні агрегати та комплектуючі до військової техніки, щоб продавати їх у країнах близького закордоння.

Дивіться також відео, як  міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini та Rolls Royce загальною вартістю понад мільйон євро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жорик

28 листопада 2021, 05:37

А как же внесения в базы данных, или только по памяти работают

Жорик

28 листопада 2021, 05:35

Пизд*жом попахивает

Гость

27 листопада 2021, 23:40

Ничего себе память у офицера!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися