У Києві планують вирішити транспортну проблему Бортничів

Коли розпочнуть будівництво нової дороги

У Києві планують почати будівельні роботи зі зведення альтернативного виїзду з мікрорайону Бортничі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

Будівництво під’їзної дороги з реконструкцією вулиці Вирлицької у промисловій зоні мікрорайону Бортничі обговорили під час виїзної наради. Забезпечити контроль за недопущенням порушенням благоустрою та не допустити накопичення стихійних сміттєзвалищ на ділянці, де планують розпочати будівництво нової дороги мають столичні комунальники.

За словами голови Дарницької райдержадміністрації Ярослава Лагути, будівництво дороги планують розпочати наступного року. Він зазначив, що проєкт нового інфраструктурного об’єкта буде готовий до кінця цього року.

На початку 2021 року проєкт будівництва дороги у Дарницькому районі Києва презентували спеціалісти "Укравтодор". Тоді планували збудувати новий інфраструктурний об’єкт протяжністю понад три кілометри з альтернативними виїздами та заїздами до Бортничів, щоб розвантажити дорогу до Осокорків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитись на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися