У Києві анонсували відкриття пунктів обігріву (АДРЕСИ)

За допомогою звернутися зможе кожен

У Києві з наступного тижня через прогнозовані морози розпочнуть роботу пункти обігріву. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За прогнозами синоптиків, наступного тижня у Києві очікують значне похолодання через вторгненням арктичного повітря. У понеділок, 20 грудня, прогнозують невеликий сніг, температура вночі та вдень 2-4°С морозу. У вівторок, 21 грудня, температура вночі знизиться до 9-11°С морозу.

У столиці пункти обігріву відкриють у лікарнях, в приміщеннях комунальних підприємств та територіальних центрах соціального обслуговування. У деяких із пунктів обігріву можна не тільки зігрітися та випити гарячого чаю, а й отримати першу медичну допомогу. Ще кілька пунктів мають банки теплого одягу та взуття. Пункти обігріву почнуть працювати з 20 грудня.

Окрім того, із 20 грудня, на період ускладнення погоди для захисту малозахищених верств населення облаштують цілодобові пункти обігріву в наметах. Такі пункти обігріву працюватимуть біля Приміського вокзалу "Дарниця", на території парку "Привокзальний" та біля Південного вокзалу станції "Київ-Пасажирський". З повним переліком пунктів обігріву, адресами та графіком роботи можна ознайомитись за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили пункти обігріву.

Нагадаємо, синоптики зробили прогноз погоди на новорічну ніч. Детальніше — у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися