Київська міська електричка зупинила рейси: подробиці

У столиці скасували низку рейсів київської міської електрички з технічних причин

В українській столиці 20 грудня скасували курсування низки рейсів київської міської електрички з технічних причин. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що скасовуються рейси міської електрички під наступними номерами - 7307, 7308, 7315, 7316, 7402, 7501, 7503, 7505, 7507, 7502, 7413, 7336, 7338. Транспортники вибачилися за тимчасові труднощі.

Нагадаємо, що у Київській області готують до запуску швидкісну електричку сполученням Київ-Васильків. Запуск швидкісного приміського поїзда відбудеться вперше за останні десятиліття. Про це повідомили у пресслужбі державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що закінчуються роботи з капітального ремонту та електрифікації колій між станціями "Васильків" і "Васильків-2". Також ремонтується та електрифікується ділянка у 11 кілометрів між Калинівкою та Васильковом.

Раніше було завершено встановлення опор для контактної мережі на залізниці у Василькові, незабаром планується запуск приміських електричок Київ-Васильків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися