У "Борисполі" відкрили новорічну локацію з гарною фотозоною

У Терміналі D "Борисполя" відкрилася новорічна локація, на якій є фотозона

Напередодні новорічних свят у "Борисполі" відкрилася незвичайна локація з фотозоною - про це було повідомлено прес-службою аеропорту.

У новій локації встановлено новорічну ялинку та красиву фотозону, в якій кожен мешканець та гість Києва може зробити гарні пам'ятні фотографії.

Фотозона представлена у вигляді ялинки, біля якої встановлено крісло, вкрите теплим пледом. Поруч розставлені іграшки у вигляді гномиків та затишний казковий камін, на якому розташувалися традиційні мішки-шкарпетки. Всі ці деталі створюють таку атмосферу, завдяки якій відвідувачі почуваються гостями у будинку Санта-Клауса.

Такий самий затишок може створити кожен у себе вдома. Для цього потрібно просто знати, де в Києві розташовані офіційні ялинкові ярмарки , на яких можна купити гарну та безпечну ялинку та безліч прикрас для неї.

Також раніше ми писали про те, як вибрати ідеальну новорічну ялинку .

А для тих, хто хоче свята поза домом, ми розповіли про те, де на Київщині є локації для святкування новорічних свят .

Крім того, нарешті відбулася одна з найочікуваніших подій цього грудня: у Києві на Софійській площі пройшло відкриття головної новорічної ялинки країни . Святкове дерево прикрашене красивими гірляндами і більш ніж 20 тисячами жовтих і червоних новорічних іграшок, а поряд з ним розташовується найбільший у Європі вертеп .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


МИКОЛА

20 грудня 2021, 19:00

САМЫЕ САМЫЕ ГЛАВНЫЕ НОВОСТИ СТРАНЫ СУУУУ…..А

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися