Через морози у Києві посилили соціальне патрулювання

Де можна отримати допомогу

На вулиці Києва через погіршення погоди та морози почали працювати додаткові соціальні патрулі. Про це розповів директор Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Світлий, передають "Коментарі".

За його словами, у столиці посилили надання допомоги безхатченкам. На вулицях Києва збільшили кількість виїздів соціального патруля та розширили локації, де здійснюють рейди щодо допомоги особам без постійного місця проживання.

"Ми вирішили охопити місця масового скупчення бездомних біля вокзалів та станцій метрополітену, надати їм гарячий чай та печиво, теплі речі, і, звісно, інформацію щодо пунктів обігріву", — повідомив керівник Департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий.

Зараз маршрут соцпатруля охоплює центральний залізничний вокзал та кілька станцій метро — "Майдан Незалежності", "Театральна" та "Дорогожичі". У столиці відкрили пункти обігріву з 20 грудня. Вони працюють цілодобово поблизу центрального, приміського "Дарниця" та Південного залізничних вокзалів. 

Нагадаємо, в українській столиці очікуються сильні опади у вигляді снігу та морози з температурою до 9 градусів нижче за нуль. Сьогодні у Києві синоптики прогнозують сніг у денний та нічний час доби, температура повітря коливатиметься від 7 до 9 градусів морозу. Також очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили пункти обігріву. Окрім того, синоптики зробили прогноз погоди на новорічну ніч. Детальніше — у нашому матеріалі.


Читайте также