У Києві на лівому березі з'явиться станція сортування сміття: деталі

На лівому березі української столиці з'явиться станція сортування відходів

На лівому березі української столиці планують відкрити станцію прийому та сортування відходів, вже підписано договір оренди та розпочато ремонт приміщення під ці цілі. Про це повідомили активісти громадської організації "Україна без сміття" у своєму Telegram-каналі.

Відомо, що активісти відкриють локацію щодо сортування відходів на лівому березі вже у 2022 році. Вони висловили надію, що відкриття нової станції мотивує людей активніше сортувати сміття та масштабує ініціативу. Адреса нової станції сортування поки що тримають у секреті.

Нагадаємо, що столичні комунальники з 1 грудня змінили банківські реквізити для оплати населенням послуги з вивезення побутових відходів, яку надає комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Про це стало відомо із повідомлення прес-служби підприємства.

Відомо, що з 1 грудня змінюються реквізити для оплати населенням багатоквартирних будинків та приватних домоволодінь. Нові реквізити – код ЄДРПОУ – 33745659, банк – АТ "Ощадбанк", IBAN UA113226690000026004300171780. Комунальники попросили киян бути уважними під час оплати послуги та вносити вірні дані. Також у КП заявили, що при оплаті послуги потрібно вказувати номер рахунку та адресу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися