В аеропорт «Антонов» доставили 65 тонн посилок одним літаком

Ан-124 «Руслан» — це другий літак за розміром в Україні після «Мрії»

У вівторок, 21 грудня, в аеропорті "Антонов" в смт Гостомель, прибув літак Ан-124 "Руслан". Він доставив 65-тонн вантажу міжнародних посилок з експрес відправлень "Nova Poshta Global".

Варто зазначити, що Ан-124 "Руслан" — це другий літак за розміром в Україні після "Мрії". Його створили наприкінці 80-х років спеціально для перевезення військової техніки та балістичних ракет. Зараз його використовують для перевезення "мирних" великогабаритних вантажів до 150 тонн.

Напевне, така кількість пакунків пов’язана з подарунками на новорічні свята. Зараз вони попрямують до отримувачів по всій країні напередодні новорічних свят.

Як писали "Коментарі", 19 листопада від Київської митниці надійшло повідомлення про те, що на кордоні було затримано молодих людей з багажем, який містив бивень моржу та зуби кашалоту у звичайному вигляді та у формі статуеток. Передбачалося, що предмети виявляться у Німеччині та Франції. Вміст посилки перевізники задекларували як сувеніри та меблеву фурнітуру, проте митники запідозрили негаразд і перевірили посилку скануванням, під час якого всередині упаковки було виявлено наявність бивня завдовжки 0,65 м та зуби у кількості восьми штук.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

22 грудня 2021, 15:36

Теперь понятно почему международные посылки такие побитые приходят на Nova Poshta. Везут насыпанными горой и еще поверху ногами точатся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися