Київська міська електричка зупинила рух: деталі

У столиці тимчасово зупинили курсування поїздів київської міської електрички

В українській столиці 24 грудня тимчасово зупинили курсування низки рейсів міської електрички – це спричинили технічні неполадки. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства КМДА "Київпастранс".

Відомо, що 24 грудня з технічних причин скасовуються рейси міської електрички за номерами 7307/7308 та 7315/7316. Про поновлення руху буде повідомлено пізніше. Транспортники вибачилися за тимчасові труднощі та незручності.

Нагадаємо, що в Київській області готують до запуску швидкісну електричку сполученням Київ-Васильків. Запуск швидкісного приміського поїзда відбудеться вперше за останні десятиліття. Про це повідомили у прес-службі державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що закінчуються роботи з капітального ремонту та електрифікації колій між станціями "Васильків" та "Васильків-2". Також ремонтується та електрифікується ділянка в 11 кілометрів між Калинівкою та Васильковом.

Раніше було завершено встановлення опор для контактної мережі на залізниці у Василькові, незабаром планується запуск приміських електричок Київ-Васильків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися