Коли в Києві буде спалах штаму коронавірусу "Омікрон": прогноз вчених

Вчені спрогнозували, коли в столиці варто чекати на новий спалах коронавірусу

Українські вчені дали прогноз на поширення нового штаму коронавірусу "Омікрон" та розповіли, коли очікується новий спалах інфекції. Про це стало відомо з прогнозу Робочої групи з математичного моделювання проблем пандемії.

Відомо, що останніми тижнями в столиці спостерігається зниження захворюваності на коронавірус, проте штам інфекції "Омікрон", який активно поширюється у світі, загрожує новою хвилею захворюваності вже на початку січня 2022 року.

Нагадаємо, що учасники мітингу противників вакцинації від коронавірусу 3 листопада порівняли себе з жертвами Голокосту, одягнувши на себе зірки з написом "невакцинований". На це звернула увагу блогерка Тетяна Микитенко, яка опублікувала фотографії з маршу антивакцинаторів у Facebook.

Йдеться про фотографію учасниці мітингу, яка наліпила собі на груди жовту зірку з написом "не вакцинована". Таким чином, вона порівняла себе з жертвами Голокосту.

Зазначимо, що знак зірки був відмітним знаком, який за наказом нацистів мали носити євреї на окупованій території. Він служив для того, щоб розрізняти євреїв у громадських місцях. Зірки треба було носити спереду та ззаду на верхньому одязі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися