У Києві біля метро "Мінська" будують чергову висотку

На столичній Оболоні біля станції метро Мінська зводять чергову висотку

В Оболонському районі української столиці на однойменному проспекті біля станції метрополітену "Мінська" зводять чергову висотку, у якій розташують багатофункціональний комплекс із квартирами та офісами. Про це повідомили на Facebook-сторінці партії ЄС у Київській міській раді.

Відомо, що на Оболонському проспекті, 18 почали зносити двоповерхову офісну будівлю, щоб збудувати на її місці 17-поверховий комплекс. Жителі б'ють на сполох, оскільки вважають, що будівництво проводиться з порушенням державних будівельних норм. Вже надіслано відповідне звернення до Державної інспекції архітектури та містобудування для проведення перевірки.

Нагадаємо, що у центральній частині української столиці на Печерську продовжують демонтажні роботи на одному з корпусів заводу Арсенал, розташованому на перехресті вулиці Московська та Кловського узвозу.

Відомо, що на місці корпусу №4 колишнього заводу планують відкрити фудхол, ресторатор Дмитро Федотенко заявив, що будівлю намагаються розбирати акуратно, щоб закінчити роботи протягом чотирьох місяців. Він зазначив, що цегла не потрапляє на дорогу, проблемою є лише пил.

Частину будівлі демонтують через аварійний стан. Внаслідок реконструкції висота будівлі не зміниться та залишиться в межах 34 метрів. Верхні поверхи зроблять функціональнішими для офісних приміщень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Джойстик

29 грудня 2021, 15:49

Безупречна беспредельна красота!праказники входим в 22222год!ура товарищи ура! Дайте им селёдки и вареник с творогом, сочетания запаха и вкуса (ух люблю женщин)!

Алексей

26 грудня 2021, 17:33

Хулиганы!

Андрей

26 грудня 2021, 11:00

Сволота, и веталь во главе (хотя какая там голова), людям дайте жилье, сделайте квартирную очередь, рассрочки всем, тем кто ребенка родил. А так это популизм. Скотобаза.

Елена

25 грудня 2021, 18:20

Зато хруВстальный мост "без нарушений" возвел и парки "благоустроил"...или как там аргументируют адепты Педальки...перевыбрали упыря! А ещё 3 года "благоустраивать" высотками и ТРЦ будет!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися