Доведеться платити по 600 грн: у Києві на Новий рік злетять ціни на таксі

У столиці у новорічну ніч очікується різке зростання вартості проїзду у таксі

В українській столиці новорічної ночі очікується різке подорожчання проїзду в службах таксі — платити в ніч з 31 грудня на 1 січня доведеться в кілька разів більше. Про це заявив голова Української таксомоторної організації Андрій Антонік, передає видання "Новини Live".

За його словами, ціни на таксі злетять приблизно на 25-50% новорічної ночі. Він зазначив, що все залежатиме від балансу попиту та пропозиції, найдешевша поїздка коштує 300 гривень, а потрапити з лівого берега до центру міста можна буде мінімум за 600 гривень.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про подорожчання проїзду в громадському транспорті столиці після закінчення опалювального сезону. Він зазначив, що рішення сьогодні вже розглядається, проте остаточної ціни ще не прийнято. Про це мер повідомив у ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, кияни платитимуть по 12 гривень за одну поїздку, якщо купуватимуть її за карткою киянина. Жителі області платитимуть по 14 гривень при купівлі проїзного. Якщо людина вирішила приїхати до столиці одного разу як турист, то вона платитиме по 20 гривень за поїздку.

Кличко наголосив, що це не остаточні цифри і що всі рішення прийматимуться після презентацій та обговорень. Також він пообіцяв зберегти пільги для окремих категорій населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Авангард такси

30 грудня 2021, 09:23

А мы цены повышать не собираемся ,до таких размеров !https://avangard-taxi.kiev.ua/onlajn-zakaz/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися