У Києві розпочалися зимові канікули: скільки відпочиватимуть школярі

У столиці з 28 грудня розпочалися зимові святкові канікули у школах

У школах української столиці з 28 грудня розпочалися святкові зимові канікули, які триватимуть до 9 грудня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

За словами чиновника, дітям та батькам варто дотримуватися правил та обмежень, які діють у столиці під час перебування у жовтій зоні карантину. Він нагадав про заборону особам до 18 років відвідувати ТРЦ без супроводу дорослих із відповідними сертифікатами щодо вакцинації від коронавірусу.

Нагадаємо, що у столиці розслідують спалах випадків гострої кишкової інфекції у чотирьох дитячих садках та двох школах. Про це розповіли у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Києві. За даними відомства, випадки гострої кишкової інфекції зареєстровані у трьох яслах-садах №572 (проспект Оболонський, 14-Г), №15 "Едельвейс" (вулиця Оноре Бальзака, 59), №168 "Карамелька" (бульвар Вацлава Гавела, 81- А), а також у дитячому садку №777 (проспект Свободи, 2-Б). Школи, де зареєстрували отруєння дітей — гімназія №19 "Межигірська" (вулиця Межигірська, 16) та спецустанова №57.

Надавачів послуг з організації шкільного харчування перевірили та виявили низку порушень законодавства. Лабораторні дослідження показали, що харчові продукти не відповідають параметрам безпеки за мікробіологічними показниками. Крім того, виявили невідповідність питної води нормативним вимогам за мікробіологічними показниками та знайшли умовно-патогенну мікрофлору у змивах обладнання та інвентарю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Малина

30 грудня 2021, 12:21

С 28 декабря по 9 декабря. Замечательно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися