У Києві запровадили новий спосіб боротьби зі стихійними паркуваннями: передплата за паркувальні місця

Щоб запобігти повсюдному стихійному паркуванню, у Києві ввели систему передоплати за паркувальне місце

Про запровадження передоплати за місце для паркування повідомлено в Telegram заступником голови КМДА Костянтином Усовим. Короткостроковий контракт передбачає, що тепер ресторан Citronelle та БЦ "Софія" мають біля своїх будівель паркувальні місця, які раніше були у вільному доступі та використовувалися без передоплати. Тепер тут стоять таблички, які маркують місця для паркування, де діє нововведена система передоплати.

Вартість передоплати паркувального місця на місяць становить 8 599 гривень, а дізнатися кількість передоплачених місць та період передоплати можна, відсканувавши QR-код, що розташований на табличках. Також за допомогою цієї функції можна отримати інформацію про те, яка частка передоплати потрапляє до міського бюджету. Зазначається також, що відповідальність за обслуговування та утримання парковок несе КП "Київтранспарксервіс", з якими контрагент має підписати договір. Максимальна бронь місць становить 40% від усіх доступних, а 60% решти залишаються у загальному доступі.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що чин Києва, Віталій Кличко призначив відповідального по парковкам у столиці.

Також стало відомо, що на ринках Києва буде облаштовано паркінги для покупців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


валериан

29 грудня 2021, 21:04

Вообще то интересно, а когда наша доблестная власть введёт налог на фекалии, которые мы извергаем в собственный туалет при температуре труб отопления около 45 градусов Целисия, а в туалете опа мёрзнет. За то платёжки за все 95 градусов Цельсия.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися