У Києві на Оболоні у маршрутки відвалилися задні колеса (Відео)

На столичній Обороні біля однієї з маршруток повністю відвалилися задні колеса

В Оболонському районі українській столиці сталася надзвичайна подія у громадському транспорті – у маршрутного автобуса повністю відвалилися задні колеса під час руху. Про це повідомили на Telegram-каналі "Типовий Київ".

Відомо, що інцидент стався 29 грудня на перехресті Оболонського проспекту та вулиці Північної. У коментарі до відео з ЧП написали питання, чи доживуть кияни до того моменту, коли в місті з'являться нормальні маршрутки.

Нагадаємо, що столична влада продовжує процес кардинальної зміни проїзду в міських маршрутних автобусах, тепер за стандартами перевезень стежитимуть на офіційному рівні. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Йдеться про призначення нового керівника Комунальної служби перевезень – ним став Віктор Савченко, якого представили колективу департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що Савченко очолив складний напрямок, а його завданням буде зміна стандартів пасажирських перевезень у Києві в умовах боротьби з мафією маршрутників.

Чиновник заявив, що Савченко має повернути віру мешканців міста у якісну роботу громадського транспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися