"Вакцинувався ковідом": Тищенко видав черговий ляп (Відео)

Скандальний нардеп Микола Тищенко видав черговий ляп про коронавірус

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко видав черговий ляп - цього разу висловлювання стосувалося вакцинації від коронавірусу. Про це стало відомо з уривка передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

На питання про те, чи справжній сертифікат про вакцинацію, Тищенко заявив, що перехворів на коронавірус і "вакцинувався ковідом". На уточнююче запитання ведучий нардеп заявив, що прищепився американською вакциною Pfizer і зазначив, що сертифікувався у парламенті.

Нагадаємо, що у президентській фракції "Слуга народу" прокоментували можливе призначення нардепа Миколи Тищенка на посаду голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомив його колега із фракції Данило Гетьманцев.

За його словами, йому шкода відпускати Тищенка на іншу роботу, маючи на увазі посаду голови КМДА, проте зазначив, що це його особиста думка. Сам Тищенко цю інформацію не підтверджував та не спростовував. Також Гетьманцев заявив, що питання призначення нового голови КМДА поки що не обговорювалося, адже спочатку треба проголосувати за новий закон про столицю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися