У Києві відремонтували трамвайну лінію на ДВРЗ

Стало відомо, коли запустять трамваї

У Києві завершили реконструкцію трамвайної лінії на вулиці Алматинській. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними дорожників, зараз тривають останні приготування перед повноцінним запуском лінії трамвая на мікрорайон ДВРЗ. Комунальники повідомляють, що наразі в технологічному режимі запущено рух мережею, тривають пусконалагоджувальні роботи, випробування й обкатка рухомого складу.

Відомо, що повноцінно рух трамваїв вулицею Алматинською відновлять за кілька тижнів. Нова лінія забезпечить пряме транспортне сполучення мешканців мікрорайону ДВРЗ і Дніпровського району з іншими районами міста та Святошино-Броварською лінією метрополітену.

За час ремонту оновили трамвайне полотно, контактну мережу та зупинки. Оновлена лінія може обслуговувати сучасний рухомий трамвайний склад. Столична влада обіцяє, що у наступному році кількість нового рухомому складу на маршрутах Дарницького депо збільшуватиметься.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко. Окрім того, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Йдеться про автомобільний переїзд із лівого на правий берег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


С ДВРЗ

31 грудня 2021, 07:32

Построили не по проекту с нарушениями, года 2 как все там поржавело, а переезды просто исчезли вместе с плиткой. О каком запуске речь?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися