Раніше був затишний лісопарк: у Києві вирубали дерева на Черепановій горі (Фото)

У столиці на Печерську вирубали останні дерева на Черепановій горі

У Печерському районі українській столиці на схилі Черепанової гори невідомі вирубали останні дерева – місцеві жителі підозрюють, що це зробили заради чергової забудови. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив киянин Кирило Степанець.

За його словами, на південно-західному схилі Черепанової гори невідомі повалили останні дерева. Він нагадав, що раніше тут був затишний лісопарк, де можна було гуляти та займатися спортом. Старожили Печерського району згадують, що раніше там також було багато птахів та тварин.

Нагадаємо, що на Бориспільській трасі знищили тисячі дерев у лісі біля селища Проліски. Про це повідомив депутат Київської обласної ради Володимир Горковенко. За його словами, на території лісу площею двадцять гектарів планують звести аеродром. Забудовником є підприємство "Нова пошта". Це аеродром готують до нової послуги компанії. Підприємство планує доставляти посилки безпілотними літальними апаратами. Саме для безпілотників будують аеродром та через це знищили ліс, стверджує Горковенко.

"Наскільки мені відомо, дозвіл на вирубку лісу ніхто не давав. Жодної копійки компенсації за зрізані дерева громада не отримала. Хоча "Нова пошта" може заперечити!" - Заявив депутат Київської обласної ради.

Він оприлюднив фотографії з місця вирубування дерев із повідомленням, що тепер тут тисячі пнів. У компанії "Нова пошта" на цю інформацію вже відреагували. У коментарях до посади Горковенка представник "Нової пошти" Андрій Волошко підтвердив, що ця ділянка дійсно під будівництво аеродрому.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерій

5 січня 2022, 17:46

Ах ви ж гади!

Еліна

5 січня 2022, 15:26

Дякувати Віталіну Кличку! Барига

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися