На вулиці +8: у Києві на Оболоні люди виходять на тонкий лід (Фото)

На столичній Оболоні місцеві жителі виходять на тонкий лід на озері Біле

В Оболонському районі української столиці місцеві жителі виходять на тонку кригу на озері Біле, незважаючи на те, що стовпчик термометра піднявся до 8 градусів тепла. Про це повідомили на Telegram-каналі "Типовий Київ".

Відомо, що на озері помітили місцевих жителів, які виходили на тонку кригу, щоб зробити гарні фотографії. Сьогодні у столиці денна температура повітря піднялася до 8 градусів.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці чоловік загинув, провалившись під кригу, ще одного вдалося врятувати. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві.

За даними рятувальників, пригоди сталися сьогодні, 3 січня, вранці. В Оболонському районі Києва у затоці Собаче гирло дістали утопленика. Чоловік провалився під кригу. Це сталося поблизу вулиці Прирічна 37. За 80 метрів від берега шукали тіло загиблого. Для цього рятувальники обстежили 100 метрів днища водоймища. Тіло чоловіка було знайдено на глибині одинадцять метрів та доставлено до берега. Обставини трагічного випадку встановлюють слідчі.

У затоці Собаче гирло в цей же час врятували чоловіка, який опинився на крижині. Рибалка було відрізано від берега на відстані 300 метрів. Рятувальники доправили чоловіка на берег. Його життю нічого не загрожує.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися