У Києві на Львівській площі відбудеться безкоштовний різдвяний концерт: деталі

У Шевченківському районі столиці на Львівській площі пройде безкоштовний різдвяний концерт

У Шевченківському районі української столиці неподалік центру міста відбудеться безкоштовний святковий концерт, який проведуть на Львівській площі. Про це стало відомо із анонсу на місцевому телеканалі "Київ".

Відомо, що захід відбудеться 9 січня у храмі Святого Василя Великого Української Греко-Католицької церкви на Вознесенському узвозі, 7. Початок заплановано на 14.30, вхід вільний. У програмі виступу хорової капели "Дніпро" та камерного хору Moravskiy.

Нагадаємо, що у Києві знесуть покинутий палац культури заради будівництва концертного холу світового рівня. Про це розповів заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Юрій Тацій.

За його словами, архітектурний проект нової споруди готовий. Його розробила найвідоміша норвезька компанія. Профільний департамент мерії вже видав містобудівні умови та обмеження на будівництво будинку культури з концертною залою.

Палац культури імені Корольова розташований у Солом'янському районі столиці. Споруда знаходиться на Відрадному по вулиці Миколи Василенка, 15. На місці покинутого закладу має з'явитися сучасна будівля, яка буде гармонійно вписана в архітектуру Києва, зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури столиці Юрій Тацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися