У Києві оштрафували відомого актора Богдана Бенюка: подробиці

В українській столиці суд оштрафував відомого актора Богдана Бенюка

В українській столиці Київський апеляційний суд оштрафував відомого актора та колишнього депутата Київської міської ради від партії "Свобода" Богдана Бенюка. Про це повідомляє видання "Слово та діло".

Відомо, що суд залишив без змін призначення штрафу артисту — відповідне рішення було ухвалено ще 23 грудня 2021 року, коли Бенюка було визнано винним у несвоєчасному поданні електронної декларації та оштрафовано на 850 гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у Подільському районі української столиці на вулиці Кирилівській відомий художник, шоумен і блогер Сергій Поярков влаштував ДТП, бувши за кермом позашляховика Toyota Sequoia. Про це стало відомо із сюжету каналу "Магнолія ТВ" на місці подій.

Відомо, що позашляховик Пояркова зіштовхнувся із легковим автомобілем Skoda. За словами очевидців, Поярков порушив ПДР, повертаючи із середньої смуги на червоне світло. Внаслідок аварії він отримав незначну травму голови, а от водія Skoda було доставлено до лікарні з численними травмами.

Сам Поярков заявив, що правил дорожнього руху він не порушував і заявив, що повертав на зелене світло. Також у нього не було виявлено ознак алкогольного сп'яніння.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вальтер

11 січня 2022, 07:04

Это нехорошее тело-поярков постоянно попадает в аварии,бухой в свинячий визг,но крыша в виде нациков постоянно отмазывает.всеисинетерпением ждут,кода он уже самоликвидируется об бетономешалку

Василий

11 січня 2022, 04:59

Это уже давно не актер!!! Он перестал им быть после 2014 года! А когда-то мы с женой ходили к нему на спектакли !!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися