У Києві вирубали дерева на Черепановій горі: там збудують 29-поверхову висотку (Фото)

У центрі столиці на Черепановій горі планують збудувати 29-поверхову висотку

У Печерському районі української столиці на Черепановій горі біля НСК "Олімпійський" планують збудувати 29-поверхову висотку на місці нещодавно вирубаної зеленої зони. Про це повідомляє видання "Економічна правда".

Відомо, що компанія "Лота-МНВ" розпочала будівництво 29-поверхового житлового комплексу на вулиці Госпітальна, 4. Площа земельної ділянки становить 1,15 га. Очевидці заявили, що роботи зі знищення дерев на Черепановій горі охороняли тітушки.

Нагадаємо, що на Бориспільській трасі знищили тисячі дерев у лісі біля селища Проліски. Про це повідомив депутат Київської обласної ради Володимир Горковенко. За його словами, на території лісу площею 20 гектарів планують звести аеродром. Забудовником є підприємство "Нова пошта". Це аеродром готують до нової послуги компанії. Підприємство планує доставляти посилки безпілотними літальними апаратами. Саме для безпілотників будують аеродром і через це знищили ліс, стверджує Горковенко.

"Наскільки мені відомо, дозвіл на вирубку лісу ніхто не давав. Жодної копійки компенсації за зрізані дерева громада не отримала. Хоча "Нова пошта" може заперечити!" - заявив депутат Київської обласної ради.

Він оприлюднив фотографії з місця вирубування дерев із повідомленням, що тепер тут тисячі пнів. У компанії "Нова пошта" на цю інформацію вже відреагували. У коментарях до посту Горковенка представник "Нової пошти" Андрій Волошко підтвердив, що ця ділянка дійсно під будівництво аеродрому.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися