Київська міська електричка зупинила рух: деталі

У столиці тимчасово зупинили курсування міської електрички

В українській столиці 11 січня тимчасово зупинили рух поїздів київської міської електрички – причиною стали технічні неполадки на залізниці. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що 11 січня не ходитимуть рейси міської електрички під номерами 7307, 7308, 7315, 7316, 7416, 7423, 7424 та 7431. Транспортники вибачилися за тимчасові труднощі та неполадки. Про відновлення руху буде повідомлено окремо.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) запустила курсування двоповерхового поїзда Skoda між українською столицею та Львовом, а також показала, як виглядають нові вагони.

Повідомляється, що залізничники вже прозвали двоповерховий поїзд Skoda City Elephant "нашим слоненятком". Обкатка поїзда завершена, а сам поїзд підготовлений до регулярного курсування.

Потяг вирушатиме зі столиці о 16:41 та прибуватиме до Львова о 00:45. По дорозі поїзд зупинятиметься на станціях "Вінниця", "Хмельницький", "Тернопіль" та інших.

Ремонт поїзда було проведено у лютому 2021 року. Його проводив ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця".

Поїзд обладнаний розетками з USB-роз'ємами для кожного пасажира, пеленальними столиками в головних вагонах, пандусами та місцями для перевезення людей з інвалідністю, власниками для велосипедів, системами відеоспостереження, кондиціювання, вентиляції, пожежної сигналізації та пожежогасіння, вакуумними туалетами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися