Сморід і безхатченки: у Києві можуть повернути туалет у перехід на Льва Толстого

У центрі української столиці можуть повернути туалет до підземного переходу на Льва Толстого

У центральній частині української столиці можуть відновити туалет у підземному переході на площі Льва Толстого – сьогодні там мешкають безхатченки. Про це стало відомо із петиції, яка опублікована на сайті Київської міської ради.

За словами автора петиції, у зруйнованих сьогодні приміщеннях туалету проживають безхатченки, а на весь перехід поширюється неприємний запах та бруд. Автор просить зробити новий туалет у переході, тому що в метро та магазинах санвузлів немає.

Нагадаємо, що на вулицях Києва потрібно збільшити кількість та покращити стан громадських туалетів. Про це йдеться у відповідній   петиції , розміщеної на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Автор петиції Катерина Ковальова звернулася до столичної влади з приводу логістики біотуалетів, що у Києві перебуває на низькому рівні, та ще й у занедбаному стані. Ця проблема торкається не лише людей, а й довкілля, зазначає вона.

"Розгляд цього питання важливий, тому що в сучасному Києві немає можливості будь-коли скористатися біотуалетом, їхня кількість та якість скорочується вже від самого Майдану Незалежності. Тому мешканцям Києва доводиться шукати цілодобові заклади", - йдеться у петиції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

11 січня 2022, 10:16

Там был чистый акуратный туалет. Сначала туалет окружили своими прилавками торгаши, а потом туалет закрили и зря !! Будет хорошо, если восстановят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися