Усього за 4 тисячі: у Києві здають кімнату на балконі квартири (Фото)

У столиці на Лісовому масиві можна винайняти кімнату на балконі квартири за 4 тисячі гривень

На лівому березі української столиці на Лісовому масиві можна винайняти кімнату на балконі квартири лише за 4 тисячі гривень — примітно, що зняти її може лише дівчина. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив киянин Дмитро Макагон.

За його словами, він натрапив у мережі на оголошення про здачу кімнати для дівчини, яка розташована на балконі квартири на вулиці Академіка Курчатова, 8. До найближчої станції метро звідти йтиме 25 хвилин — оренда коштуватиме 4 тисячі гривень на місяць.

Зазначається, що кімната закривається на ключ.

Нагадаємо, що у столиці зросла вартість оренди житла. На основі даних пошукової системи Krysha.ua, яка шукає пропозиції щодо ринку нерухомості на всіх тематичних сайтах, журналісти порталу "Коментарі" створили інфографіку за цінами на оренду житла у різних районах Києва.

Середня вартість оренди квартири в Києві за жовтень 2021 року складає 23 331 грн. Ціна оренди однокімнатної квартири у Києві у жовтні – 14 597 грн, двокімнатна – 20 595 гривень, трикімнатна – 34 802 грн.

Найнижча ціна на оренду житла виявилася у Святошинському районі Києва. Вартість оренди однокімнатної квартири в середньому від 12091 грн. Слідом за ним йде Подільський район – 12 530 грн. У Дарницькому районі середні ціни на оренду однокімнатної квартири – 13 753 грн. Від 14 500 до 15 200 однокімнатну квартиру можна зняти у Солом'янському, Шевченківському, Оболонському та Голосіївському. У Дніпровському районі ціна оренди на "однушки" складе в середньому 17 169 грн. У Печерському – 19 253 грн. Найдорожча оренда однокімнатних квартир у Деснянському районі. Ціни стартують від 22 тисячі гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися