У Києві приземлився військово-транспортний літак США: подробиці

В українській столиці приземлився військово-транспортний літак Сполучених Штатів

На територію української столиці приземлився військово-транспортний літак збройних сил Сполучених Штатів Америки – рейс прилетів увечері, 11 січня, у вівторок. Про це повідомив користувач "Записки мисливця" на своєму обліковому записі в Twitter.

Повідомляється, що військово-транспортний літак моделі С-17 Військово-повітряних сил США прилетів із Вашингтона без посадок – рейс був прямим. Наголошується, що не розголошується інформація про те, що було на борту літака. Автор публікації припустив, що літак привіз військову допомогу від американців, на яку державний департамент США нещодавно виділив 200 мільйонів доларів.

QbiVguxrw57qrzOwIZANj5VJl.jpg

Нагадаємо, що США схвалили додаткову підтримку Україні в оборонній сфері та виділили нашій країні 200м мільйонів доларів, а також нові системи радіолокації та морське обладнання. Допомога виділена у рамках повноважень американського глави держави Джо Байдена.

В оточенні президента України Володимира Зеленського повідомили, що про військову допомогу Київ було поінформовано ще місяць тому, враховуючи небезпеку військового вторгнення Росії, дана допомога може допомогти завдати серйозної шкоди російській армії і істотно змінити результат можливого протистояння.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися