У Києві вдарили сильні морози: коли варто чекати на потепління

У столиці незабаром очікується покращення погодних умов та спад морозів

На території української столиці вдарили сильні морози — вночі стовпчик термометра опустився до 19 градусів нижче за нуль, проте незабаром варто очікувати суттєвого потепління. Про це стало відомо із прогнозу синоптика Наталії Діденко, який вона опублікувала на своєму Telegram-каналі.

За словами синоптика, вдень, у четвер, 13 січня, у Києві прогнозується морозна погода — температура повітря коливатиметься від двох до чотирьох градусів нижче за нуль. Зазначається, що почуття холоду посилюватиме сильні пориви вітру. Також є ймовірність опадів у вигляді мокрого снігу, на дорогах утворюватиметься ожеледиця. Вже наступного дня, 14 січня, у Києві очікується потепління та відлига.

Нагадаємо, що раніше в КМДА заявили, що в місті можна відвідати пункти обігріву, до яких може прийти кожен мешканець міста, який потребує допомоги. Вони розташовані у комунальних закладах лікарнях, центрах соцобслуговування. Повний список адрес з пунктами обігріву в столиці можна переглянути   за посиланням .

Киянам рекомендують тепло одягатися, захищати відкриті ділянки тіла, взувати сухе взуття, добре харчуватися, активно рухатися на морозі, пити солодкий чай чи каву, а також не вживати алкоголю, оскільки це призводить до втрати тепла людським тілом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися