Можливий арешт: у Києві до прильоту Порошенка готують масові протести

У столиці готують масові протести через можливий арешт екс-президента Петра Порошенка

В українській столиці готують масові протести через можливий арешт п'ятого президента України та народного депутата Петра Порошенка, який повертається до Києва 17 січня. Про це повідомили у прес-службі політичної партії "Європейська солідарність".

У політичній силі повідомили, що Офіс Президента витрачає величезні кошти на переслідування Петра Порошенка, який повертається до Києва 17 січня – політик прилетить рейсовим літаком із Варшави.

Сам Порошенко заявив, що не радить владі лякати його арештом прямо в аеропорту і повідомив, що літак приземлиться у Києві о дев'ятій ранку, 17 січня. На 8 ранку у столичному аеропорту "Жуляни" збираються прихильники екс-президента, які приїдуть підтримати політика та не допустити його арешту.

Ще у грудні 2021 року Петру Порошенку оголосили про підозру у скоєнні державної зради та викликали на допит на 23 грудня. Тоді політик заявив, що перебуває за кордоном і повернеться до України у січні. Печерський суд столиці заарештував майна Петра Порошенка 6 січня у рамках розслідування його справи.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://eurosolidarity.org


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися