Подільсько-Воскресенський міст і досі стоїть на тимчасових опорах (Фото)

У столиці Подільсько-Воскресенський міст досі не зафіксовано на постійних опорах

В українській столиці на Подільсько-Воскресенському мосту між Подолом і Троєщиною досі не обладнали постійні опори та не налаштували ванти на арковій конструкції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив блогер та експерт з будівництва Олег Тоцький.

За його словами, аркова конструкція Подільсько-Воскресенського мосту досі стоїть на тимчасових опорах, хоча проліт переправи вже понад пів року тому був підвішений на ванти та переведений у проєктний стан. Він зазначив, що опорні частини й сьогодні продовжують стояти на тимчасових сталевих пластинах, хоч домкрати давно прибрані.

Також Тоцький написав, що ванти на Подільському мосту також не відрегульовані.

0nn_PWhxGuBVS-eWa_9SWgYxT.jpg

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко переніс терміни відкриття Подільсько-Воскресенського мосту, який з'єднає Поділ і Троєщину. Про це градоначальник заявив під час презентації річного звіту та планів на наступний рік.

За словами мера, відкриття Подільсько-Воскресенського мосту планується у 2022 році, точної дати Кличко поки не називав. Він зазначив, що відкриттю переправи у 2021 році завадила криза, спричинена наслідками пандемії. Також міський голова нагадав, що звільнив свого заступника Олександра Густельова через невтішні результати на будівництві. Готовність мосту на сьогодні, за словами Кличка, становить 90%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися