У Києві жінка "прибирала" сніг шваброю з ганчіркою (Відео)

У столиці помітили жінку, яка намагалася прибирати сніг шваброю з ганчіркою

В одному з районів української столиці помітили жінку, яка намагалася прибирати сніг своєрідним чином біля відділення "Укрпошти" за допомогою швабри з натягнутою на неї ганчіркою. Про це стало відомо із відео, опублікованого на Telegram-каналі "Depo.Київ".

Відомо, що біля одного з відділень "Укрпошти" в одному з районів столиці жінка забирала сніг ганчіркою на швабрі. Відео іронічно підписали, що жінка намагалася створити видимість роботи та "мити" сніг .

Користувачі соціальних мереж жартували, що таким чином жінка наносила соляний розчин на тротуар, інші ж казали, що вона створювала імпровізовану ковзанку. Деякі користувачі стали на захист жінки і заявили, що вона заслуговує на повагу "за нерви та умови праці, які їй створив роботодавець".

Нагадаємо, що 13 січня, у Києві прогнозується морозна погода — температура повітря коливатиметься від двох до чотирьох градусів нижче за нуль. Зазначається, що почуття холоду посилюватиме сильні пориви вітру. Також є ймовірність опадів у вигляді мокрого снігу, на дорогах утворюватиметься ожеледиця. Вже наступного дня, 14 січня, у Києві очікується потепління та відлига.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/depokyiv/89


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ТАТЬЯНА

13 січня 2022, 10:53

Пожалели деньги на лопату! Может министр со своей зарплаты миллионной выделит!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися