Дощ зі снігом та штормовий вітер: у Києві очікується сильна буря

В українській столиці 14 січня очікуються сильні пориви вітру, а також дощ зі снігом

На території української столиці 14 січня прогнозують серозне погіршення погодних умов – синоптики оголосили штормове попередження на найближчий час. Про це стало відомо із офіційного повідомлення на сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в Києві 14 січня коливатиметься від 0 до 2 градусів морозу вночі та від 1 до 3 градусів тепла вдень. Також прогнозується випадання опадів у вигляді дощу та мокрого снігу.

Синоптики попередили про сильні пориви вітру, які досягатимуть швидкості 15-20 метрів за секунду. На дорогах столиці очікується зледеніння, оголошено найвищий рівень небезпеки.

Погодні умови такого характеру можуть спричинити складність у роботі енергетичної галузі, комунальних підприємств, а також порушення та зупинки транспорту на дорогах міста.

Киянам рекомендують тепло одягатися, захищати відкриті ділянки тіла, взувати сухе взуття, добре харчуватися, активно рухатися, пити солодкий чай чи каву, а також не вживати алкоголю, оскільки це призводить до втрати тепла людським тілом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися