Київська міська електричка зупинила рух: список рейсів

У столиці 14 січня скасували низку рейсів київської міської електрички

На території української столиці 14 січня тимчасово зупинили рух майже десяти рейсів київської міської електрички – спричинили технічні неполадки. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби комунального підприємства КМДА "Київпастранс".

Відомо, що через технічні труднощі транспортники скасували курсування рейсів міської електрички під номерами 7307 від станції Дарниця, 7308 від станції Київ-Волинський, 7316 від 7424 від 74 станції Дарниця.

Транспортники вибачилися за тимчасові труднощі та неполадки руху складів. Про відновлення курсування електрички буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" запустила новітні спальні вагони, які курсуватимуть у поїзді на маршруті сполученням Київ–Ужгород. Про це стало відомо із повідомлення на офіційному Telegram-каналі УЗ.

Повідомляється, що компанія отримала нову партію спальних вагонів, які були вироблені коштом платників податків. Ці вагони є першими виробленими вагонами типу СВ, отриманими раніше терміну.

Нові вагони курсуватимуть у складі маршруту під номером 229 сполученням Київ–Ужгород. Там збільшили багажні відділення, обладнали відеоспостереження у загальних зонах, поставили нові столики, розетки та USB-порти для кожного місця. Також купе обладнано сучасними системами кондиціонерів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Полина поляк

16 січня 2022, 00:07

Лучше отметить их совсем только бабло на них тратить

Петро

14 січня 2022, 22:45

Чуйно, дебіли, а де ви такі фото берете для статті!? Взагалі похуй як насправді електричка зараз виглядає!? Страшно фото реальності виставляти!? гандони ви і всі хто має відношення до слова міська блядь електричка нахух!!!

Антон

14 січня 2022, 15:42

Уроды уже 3 недели не ходят твари....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися