У мерії відкрилась нова їдальня: які ціни

Більшість страв вже не представлені на вітринах, а їх приносять клієнту після замовлення.

У приміщенні Київської міської державної адміністрації відкрилась нова їдальня. Вона була зачинена понад шість місяців і наразі відкрилась в тестовому режимі і приймає пропозиції щодо асортименту страв та їхньої ціни. Про це пише "Вечірній Київ".

Зазначається, що більшість страв вже не представлені на вітринах, а їх приносять клієнту після замовлення.

picture

                                                                                                                фото:vechirniy.kyiv

Зранку і  можна поснідати омлетом або кашею за 25 гривень. На обід пропонують салати, закуски та гарніри. Наприклад, грецький салат коштує 65 гривень, а олів’є - 60 гривень. Гарбузовий суп-пюре або рибну уху з фрикадельками коштують 50 гривень. Є і м’ясні страви: куряча печінка (85 гривень), біфштекс зі свинини (95 гривень). Гарніри, наприклад, каша або картопляне пюре обійдуться в 25 гривень.

Кава та чай коштують дорожче ніж в маленький кав’ярнях або каві To go. Наприклад, найдешевше – еспресо або американо починається від 30 гривень. А велике капучино -  65 гривень.

picture 

                                                                                                                     фото:vechirniy.kyiv


Як повідомляли "Коментарі", у місті Біла Церква Київської області будуватимуть їдальню в загальноосвітній школі №18. Роботи коштуватимуть більш ніж 21 млн гривень.

 За словами джерела, до кінця наступного року будівельні роботи у школі на вулиці Шевченка, 33 мають бути завершені. Загалом їдальня коштуватиме 21,24 млн гривень. На замовлення міської влади проєктом займатиметься ТОВ "Білоцерківрозоптторг".


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися