Мешканців Києва попередили про погіршення погоди

Киян поінформували у Гідрометцентрі

У Києві у понеділок, 17 січня, протягом дня прогнозують штормовий вітер. Про це попереджає Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, цього понеділка у Києві буде хмарно. Вночі очікується невеликий мокрий сніг, вдень — снігові опади посиляться. У столиці температура вночі коливатиметься від двох до чотирьох градусів морозу, вдень — від одного градуса морозу до одного градусу тепла.

Вранці та вдень у Києві прогнозують пориви вітру зі швидкістю 17-22 метри за секунду. Через це у столиці оголосили І рівень небезпечності — "жовтий". Під час такої погоди з сильним вітром радять щільно зачиняти вікна, а на вулиці — триматися якомога далі від дерев, особливо тополь, ліній електропередач і рекламних щитів. Водіям радять не паркуватися біля дерев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль, у якому знаходились люди. Жінку дістали з автівки свідки надзвичайної події, водій загинув. Рятувальникам довелося діставати тіло загиблого чоловіка за допомогою автокрану. Окрім того, під час падіння дерево повалило стовп та проводи, які пошкодили ще близько десятка автівок.

У Броварах негода пошкодила дахи будинків та повалила дерева. Зокрема, у Княжицькій школі та приміщенні старої поліклініки зірвало дахи. Окрім того, штормовий вітер частково пошкодив покрівлю у житловому будинку по вулиці Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також, що у Княжичах після негоди замислились над ремонтом школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися