На Одесу: "Укрзалізниця" додасть рейс з Києва

Додатковий рейс вводять до Дня Незалежності

Традиційно, на святкові дні в Україні збільшується потік пасажирів на поїзди. Так, в "Укрзалізниці" очікують наплив пасажирів на День Незалежності. У зв'язку з цим керівництво компанії прийняло рішення додати рейс "Київ-Одеса". Про це повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці".

Поїзд з номером 224/223 Одеса - Київ зробить рейси в обох напрямках 22 і 24 серпня. З Києва він відправиться о 8:06 і прибуде до Одеси о 18:18. Відправлення з Одеси заплановано на 11:03, час прибуття до Києва о 20: 31.  Відзначається, що в Одесу курсуватиме теж додатковий поїзд зі Львова. Він буде перевозити пасажирів 22, 24, 26, 28 і 30 серпня. Квитки можна придбати як в касах, так і через сайт компанії. В "Укрзалізниці" також попередили про те, що на цих напрямках ближче до 24 числа варто чекати підвищений попит серед громадян.

Як повідомляв портал "Коментарі", карантинні обмеження, які вводилися на час епідемії, поступово слабшають. Відновлюється пасажирські авіа та залізничні перевезення. Так, "Укрзалізниця" з 19 серпня відновила курсування поїзда №71 / 72 Київ - Запоріжжя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися